BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres  2 pots de tomàquets xerri de...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Trucs per fer gelats a casa

Hi ha moltes maneres de gaudir d’un bon gelat a casa. Pots comprar-te’l i gaudir-ne, però també...

Fricandó d'albergínies

Ingredients per a 4 persones: 1 ceba 1 gra d’all ½ pebrot verd italià 1 tomàquet madur 1...

Hummus de pebrot escalivat

Ingredients per a 4 persones: 150 grams de cigró cuit 150 ml d’aigua (aproximadament) 50 ml...

Coca de brioix amb pera i crema de xocolata

Ingredients de la coca: 500g farina de força 125 g sucre 10 g sal 125g mantega 2 ous grans...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.