BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entries with Blog .
Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques
25/March/2022Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...
Pèsols amb col llombarda i menta
18/March/2022Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...
Bacallà amb faves i ceps
10/March/2022Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...
Calzone de patata i gorgonzola amb nous
07/March/2022Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...
Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets
03/March/2022Ingredients per a 4 persones: Per al pesto de kale 10 fulles d’alfàbrega 6 fulles grans de...
Berenar infantil
26/February/2022Sorprèn els teus fills amb aquesta torrada de crema de xocolata casolana amb plàtan, maduixes i...